Loading...
O nama 2018-01-09T11:42:54+00:00

Hrani se zdravo.
Živi dobro.

Heka Natura d.o.o. kompanija je utemeljena 2014. godine sa željom distribucije proizvoda koji su u sebi objedinili moderne trendove zdrave prehrane, a pri tome uvažavajući brigu o čovjeku, prirodi i održivom razvoju. Želja nam je pružiti Vam nezaboravno iskustvo okusa kroz jedinstvenu paletu proizvoda,a pri tome vodeći računa o Vašem zdravlju.

Naš se asortiman sastoji od jedinstvenih, ukusnih, potpuno prirodnih i zdravih proizvoda. Iako smo mlada kompanije naš fokus pri odabiru partnera je tradicija i kvaliteta. S ponosom možemo ustvrditi kako sve naše proizvode odlikuje 100 godišnja tradicija proizvodnje, pažljivo birani sastojci, fokus na najviše standarde kvalitete i briga o okolišu.

Proizvodi koji se nalaze u našem asortimanu možete naći u svojoj najbližoj ljekarni.

Pozivamo vas da pratite naše aktivnosti te se priključite i Facebook stranicama koje smo otvorili za naše brendove. Nadamo se da će te u našem asortimanu pronaći nešto za sebe.

“Ključna stvar kod ovog Rabenhorst 5 dnevnog detoksa je to što sam ja preporođena, osjećam se toliko puna energije, puna elana, ne može me ništa zaustaviti.”
Jelena Huljak, Virovitica
“Imala sam problema s prištićima i neredovitim mjesečnicama, ali otkad pijem Rabenhorst pšeničnu travu, ne moram vam ni govoriti da se stanje i više nego poboljšalo.”
N.D., Kostrena

“Traperice koje su mi prije ovog Rabenhorst 5 dnevnog detoxa bile knap sada su mi taman. Tako da definitivno jesam smršavila.”

Iva Mamilović, Rijeka

“Zahvaljujući Rabenhorst 5-dnevnom detoxu izgubila sam 3,5 kila, osjećam se puno bolje, trbuh mi je ravan i nije nadut.”

Maja Galba, Osijek

“Vaga je danas pokazala 3 kg manje, što je odlično za 5 dana. Poprilično se dobro osjećam, nisam više nabijena, malo mi se trbuh smanjio.”

Suzana Emes, Belišće

“Ukoliko ste bez energije, naduti, koža vam je nečista ili u lošem stanju, imate problema s kilogramima i lošom probavom svakako imate moje preporuke za Rabenhors 5-dnevnu dijetu.”

Danijela Frlan

“Em su zdravi, em su fini ovi Rabenhorst – Zdravlje iz prirode proizvodi 🙂 Zaista sam guštala u isprobavanju sokova i mogu reći da su prefini.”

Ivana Grabar, Rijeka