Rotbäckchen – proizvodi za trudnice i dojilje

Rotbäckchen je jedan od rijetkih brandova koji je ostao isti kao i dosad već desetljećima: pečat kvalitete za zdravu i prirodnu prehranu.

Ideja za marku Rotbäckchen nastala je početkom 1950-ih, u poslijeratnom razdoblju, kako bi obiteljima ponudila zdravi sok za optimalnu opskrbu vitaminima i mineralima.

Kako bi se to omogućilo, visokokvalitetni sokovi podliježu najstrožim smjernicama za kvalitetu. Odabrani plodovi za proizvodnju popularnih sokova Rotbäckchen obrađuju se s velikom pažnjom. Tako možemo jamčiti da je svaki pojedini Rotbäckchen proizvod koji napušta tvrtku proizvod najviše kvalitete. Samo visokokvalitetni, izravno ekstrahirani sokovi se koriste u cijelom asortimanu Rotbäckchen sokova.

Napravite nešto dobro za sebe i za druge – to je ono što Rotbäckchen u potpunosti podržava i razlog zašto Rotbäckchen nudi obiteljima širom svijeta priliku da brinu o svojim najdražima u obliku Rotbäckchen prirodnih sokova – raznolik izbor koji su prilagođeni svakojakoj svakodnevnoj situaciji. Kako bi se osiguralo da sokovi mogu pridonijeti optimalnoj razini prehrambene skrbi, oni moraju biti vrhunske kvalitete i prirodnosti, dopunjeni vrijednim vitaminima i mineralima. Stroge kontrole kvalitete jamče da su Rotbäckchen sokovi uvijek visoke kvalitete.

Rotbäckchen Mama Eisen – tekući dodatak prehrani sa željezom i vitaminom C za trudnice i dojilje potražite u Vama najbližoj ljekarni!

Rotbäckchen Mama sok za dojilje potražite u Vama najbližoj ljekarni!

2019-04-18T10:31:01+00:00

Pusti komentar