Rabenhorst sok B-Aktiv (Breuss) 2018-10-24T09:43:32+00:00

Project Description

Rabenhorst sok B-Aktiv

34,90 kn (750 ml)

Rabenhorst sok B(Breuss)-Aktiv je prije više desetljeća recepturu za ovaj izniman sok razvio Rudolf Breuss, praktičar prirodnog liječenja iz Austrije.

Po Breussu, rak je samostalna tvorevina unutar organizma, kojoj su za rast i napredak nužne bjelančevine koje se nalaze u čvrstoj hrani, te se, u skladu s tim, može uništiti gladovanjem i unošenjem sokova od organski uzgojenog povrća.
Budući da u njima nema bjelančevina, organizam će ih početi crpiti iz tumora, što će u konačnici dovesti do njegove razgradnje.
Iz tog razloga, tijekom dijete ne smije se uzimati nikakva čvrsta hrana koja sadrži bjelančevine.
Terapiju uskraćivanja hrane tumorskim stanicama nužno je provoditi 42 dana, odnosno 6 tjedana.
Za to vrijeme iz organizma će se izlučiti sve nezdrave tvari koje smo u njega unijeli hranom, pićem ili udisanjem.
U drugoj polovici posta započet će razgradnja nezdravih stanica, a nakon 6 tjedana cijeli organizam biti će potpuno obnovljen.

U cilju liječenja, Breuss koristi sokove od korjenastog povrća. Terapija koju preporučuje sastoji u pijenju 3-5 dcl soka pripravljenog od cikle, mrkve, korijena celera, rotkve i krumpira.
Uz to se, ovisno o oboljelim organima i tkivima, uzima do 2 litre  čajnih mješavina na dan i 2 dcl bistre juhe od luka.
Za vrijeme terapije iz prehrane obavezno treba izbaciti šećer, bijelo brašno, suhomesnate proizvode i konzervirane namirnice.

O čemu ovisi uspjeh terapije

Breuss tvrdi da uspjeh ”Totalne terapije” može biti znatno umanjen ili doveden u pitanje samo ako se terapija ne provodi striktno po njegovim uputama.
Terapija također neće uspjeti ako uz nju primjenjujete metode i sredstva kojima se služi službena medicina, a kojima se osim stanica raka, uništavaju i mnoge zdrave stanice.
Sokove valja spravljati isključivo od namirnica iz strogo kontroliranog organskog uzgoja
Naime, korištenjem povrća zagađenog umjetnim gnojivima i pesticidima, postigli bismo posve suprotan učinak – umjesto čišćenja organizma i ozdravljenja, pridonijeli njegovom onečišćenju i daljnjem razvoju bolesti.
Tijekom gladovanja valja obavezno voditi računa o urednoj probavi i po potrebi raditi ispiranje crijeva(klistiranje), kako razgrađene tvari ne bi ostale u organizmu i izazvale trovanje.
Uz sve navedeno preporučuje se boravak na svježem zraku, tjelovježba i masaža.
Važno je imati na umu da proces liječenja podrazumijeva i njegovanje pozitivnog stava, te lišavanje stresa i nezdravih navika koje su znatno doprinijele razvoju bolesti.

Tko ne smije primijeniti ove metodu gladovanja?
Gladovanje ne smiju primijeniti osobe premale tjelesne težine. Tijekom gladovanja prosječan gubitak težine je 15 kg. Mršavi ljudi gube manje, a pretili i više kilograma. Težina na kraju gladovanje ne bi smjela iznositi manje od 40 kg. Gladovati ne smiju oni koji su nepokretni ili u terminalnom stadiju maligne bolesti.

PREPORUKA ZA KONZUMACIJU: 150 ml/dan