Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

MUČI VAS URINARNA INFEKCIJA? MI IMAMO PRIRODNO RJEŠENJE ZA VAS!

Infekcija urinarnog trakta je bolna, veoma česta,  te u većini slučajeva, lako izlječiva pojava. Važno je prepoznati simptome na vrijeme prije nego što bakterije stignu do bubrega. Prisutan je osjećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspijevate, probadajuća bol i pritisak. I nakon što se uspijete pomokriti osjećaj je izrazito bolan.

Kako nastaje urinarna infekcija?

Infekcija urinarnog trakta nastaje kad bakterija napadne organe urinarnog trakta – mokraćnu cijev, mjehur, mokraćovod i bubrege i počne se množiti. Spomenuta bakterija obično dolazi iz probavnog trakta i ulazi kroz mokraćnu cijev. Ova unutarnja cjevčica odvodi mokraću iz našeg mjehura za vrijeme mokrenja.
Infekcija obično počinje u mokraćnoj cijevi i djeluje natrag kroz urinarni trakt. Za infekcije urinarnog trakta, odnosno upalu mjehura u 90 posto slučajeva krivcem se smatra uropatogena E. coli bakterija.

Simptomi urinarne infekcije?

  • peckanje za vrijeme mokrenja
  • učestala potreba za mokrenjem
  • snažna potreba za mokrenjem, iako iz mjehura ništa ne izlazi
  • konstantna bol u donjem dijelu trbuha
Može doći i do promjena u boji i mirisu urina.
Brusnica se često koristi u liječenju bolesti urinarnog trakta. Brusnica je voće koje je izrazito bogato proantocijanidima koji su zaslužni za sprječavanje prianjanja bakterije E. coli na stijenke mjehura i njezinog daljnjeg razmnožavanja.
Rabenhorst sok od brusnice proizvod je nastao hladnim tještenjem te u sebi ne sadrži umjetne boje, šećere,sladila, arome ili konzervanse. Preporučena dnevna doza iznosi 75 ml. U slučaju akutne bolesti, trebali bi ste ga konzumirati 3*25 ml kao lijek tijekom najmanje 6 tjedana. Za razliku od uporabe antibiotika, brusnica vam neće stvoriti otpor na bakterije (e-coli) koji su veliki problem, ako se urinarne infekcije pojavljuju više puta

Važno je znati da kod liječenja upale mjehura trebate koristiti samo lužnate ili samo kisele preparate!

Potražite Vaš Rabenhorst sok od brusnice u najbližoj ljekarni!

 

Rabenhorst brusnica

2018-11-26T15:10:42+00:00