Marina Javorčić ambasadorica Heka Natura d.o.o

Čast nam je objaviti kako je Marina Javorčić, nekima poznatija i kao “Marina Lifts”, postala ambasadorica Heka Natura d.o.o., odnosno Rabenhorst proizvoda.
Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga pitanja će Vam Marina rado odgovoriti, i podijelit će svoja iskustva s Vama!

 

 

 

Marina Javorčić (Marina Lifts) ima 25 godina i dolazi iz Rijeke. Završava preddiplomski studij informatike i filozofije na Filozofskom fakultetu u Rijeci, no svoju strast pronašla je u području sporta, te se u tom se pogledu dodatno obrazovala.
Naime, radi kao trener grupnog funkcionalnog treninga u Blue Gym teretani Rijeka gdje također radi i kao trener u teretani te održava i individualne treninge s klijentima. Na tjednoj bazi radi s oko 50 klijenata. Završila je Učilište Magistra s kojim je stekla zvanje „certificiranog trenera” nakon čega je upisala i nutricionizam u istoj ustanovi. Program je završila u lipnju 2017.g., te je stekla i titulu „nutricionista”. Na Državnom prvenstvu u Bodybuildingu, koji je održan 22.04.2017., osvojila je 4. mjesto u Bikini Fitness kategoriji.

 

 

Svoj rad pokrenula je s Facebook stranicom Marina Lifts, te istoimenim Instagram profilom, a velika želja bila joj je pokrenuti vlastiti Fitness YouTube kanal te je nakon nekoliko mjeseci rada „u tišini” s partnerom (koji je profesionalni snimatelj) pokrenula FITnacija YouTube kanal na kojem svaki ponedjeljak te četvrtak objavljuju kvalitetni, pomno osmišljeni sadržaj. Htjela je pokrenuti kanal koji će na pristupačan no informirani i profesionalan način svakoj osobi željnoj promjene životnog stila ili jednostavno – fitnessa taj način života i približiti.

 

Pišite nam koje Rabenhorst proizvode biste voljeli da Marina isproba. 🙂
2017-11-21T12:24:21+00:00