Rabenhorst sok od cikle

Rabenhorst sok od cikle


Cikla je dobro poznati lijek za slabokrvnost, detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta. No, ova super namirnica iznimno je popularna kod sportaša jer povećava izdržljivost kod vježbanja i ima učinak prirodnog dopinga.
 Cikla je jedinstvena zbog visokog sadržaja antikancerogenih tvari i karotenoida.

Ovo povrće je također odličan izvor folne kiseline. Cikla je prepuna  antioksidanata, koji štite organizam od prijevremenog starenja i pomažu u borbi protiv mnogih bolesti.

Betacyanin je pigment, koji daje cikli njezinu crvenu boju. Ovaj pigment se apsorbira u krv i povećava sposobnost krvi prenositi kisik i do 400%.

 
 
Cikla je tradicionalni lijek za leukemiju. Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain, koja ima antikancerogena svojstva.
Terapija ciklom, koja podrazumijeva svakodnevno uzimanje soka od cikle ili sirove ribane cikle, ima pozitivan učinak na leukemiju i mnoge druge vrste raka.
Redovito konzumiranje cikle pomaže protiv bolesti, uzrokovanih oksidativnim stresom.
Vlakna, koja sadrži cikla, mogu smanjiti razinu kolesterola u krvi i do 40%.
Poznato je da cikla normalizira krvni tlak, te pomaže u očuvanju elastičnosti arterija. Redovito konzumiranje cikle može spriječiti proširene vene.
Iako količina željeza, koju sadrži cikla, nije jako visoka, njegova kvaliteta je izvanredna. Željezo iz cikle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga cikla je efikasna u liječenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima.
Cikla se posebice preporučuje trudnicama zbog visokog sadržaja folne kiseline. Folna kiselina može spriječiti mnoge bolesti u novorođenčadi.
Poznato je da cikla može pomoći i kod mnogih drugih bolesti: glavobolje, zubobolje, dizenterije, krstobolje, kožnih problema, menstrualnih bolova itd.


Da li ste znali da je Rabenhorst sok od cikle 100% čisti sok koji u sebi ne sadrži koncentrate i dodani šećer. Još interesantniji podatak je da Rabenhorst sok od cikle proglašen je najboljim povrtnim sokom u Europi prema DLG institutu za testiranje voćnih napitaka (http://www.dlg.org/home-en.html?&no_cache=1&L=51).
 

 Preporuka za konzumaciju: 150/200 ml/dan.
 

 
Potražite svoj sok od cikle u najbližoj ljekarni!! 750 ml - 30,90 kn
 
 

NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 

 
Izvori: http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/cikla

 

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o


Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga ...
Detaljnije
Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Prvi/a ćeš dobivati nove i postojeće proizvode na recenziju, kao i proizvode po dogovoru za darivanje na blogu, web stranici ili youtube kanalu. ...
Detaljnije
DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije