Rabenhorst napitci od pšenične i ječmene trave

Rabenhorst napitci od pšenične i ječmene trave


Možemo reći da su ječmena i pšenična trava dvije dobre prijateljice! :)

Kao i pšenična trava, ječmena sadrži mnogo klorofila, koji se smatra odličnim čistačem krvi, popravlja krvnu sliku, pomaže da povećate nivo hemoglobina te omogućava da crvena krvna zrnca snabdjevaju stanice s više kisika.
Kako destruktivne bakterije ne mogu opstati  u prisutsvu kisika ječmena i pšenična trava igraju važnu ulogu u zaštiti organizma od opakih bolesti poput raka. Ne možemo reći da pšenična i ječmena trava lječe rak,ali možemo reći da služe kao dobra prevencija za sprečavanje istih.

Obje namjerince smatraju se i konzumiraju kao superhrana. "Super” hrana nije ona koja leti po zraku,kao što neki misle,već su to namirnice, koje imaju izuzetno visoki nivo fitonutrijenata.

Fitonutrijenti su članovi obitelji antioksidansa, čelnici borbe protiv slobodnih radikala. 

Zelena superhrana!!!

Od kada smo bili mali učili su nas da je sve zeleno zdravo! Da li to znači i da je zelena superhrana još zdravija?

Zelene namirnice su iznimno bogate klorofilom – pigmentom, koji daje biljkama njihovu zelenu boju. Molekularna struktura klorofila je vrlo slična strukturi ljudske krvi. Istraživanja su potvrdila, da klorofil povećava proizvodnju crvenih krvnih stanica i opskrbu krvi kisikom. Osim toga klorofil prodire u tkiva, pročišćava ih i obnavlja, neutralizira toksine, pomaže u čiščenju jetre,smanjuje šećer u krvi.  

 
 
 1. KOKTEL OD PŠENIČNE TRAVE SA MIKROALGOM SPIRULINA, EKSTRAKTOM ZELENOG ČAJA I LIMUNA

Pšenična trava se dobiva klijanjem sjemenki pšenice. Za razliku od pšenice, ne sadrži gluten, poznati alergen.
Pšenična trava je odlična za alkalizaciju organizma i izgradnju stanica krvi. Normalizira rad štitnjače, stimulira metabolizam, poboljšava probavu i potiče mršavljenje.

Pšenična trava sadrži puno enzima i ima detoksikacijski učinak. Sok od pšenične trave je nešto što se u posljednje vrijeme naziva "zelenim zlatom zdravlja”, jer spada među najzdravije dodatke prehrani. Bogat je klorofilom, antioksidansima, vitaminima i mineralima.

Spirulina je mikro-alga, koja se već odavno uzgaja zbog svojih posebnih svojstava.  Spirulina je jedan od najboljih izvora proteina na zemlji – sadrži čak 70% bjelančevina.
Istraživanja potvrđuju da spirulina pomaže kontrolirati razinu šećera u krvi, tjelesnu težinu i ovisnost o slatkome, zbog čega je hrana broj jedan za dijabetičare i osobe, koje žele smršavjeti.
 
 
2. KOKTEL OD JEČMENE TRAVE SA KAŠOM MANGA I EKSTRAKTOM ROOIBOS ČAJA
 
Ječmena trava sadrži 11 puta više kalcija, nego kravlje mlijeko, 5 puta više željeza nego špinat i 7 puta više vitamina C nego sok naranče.

Sadrži značajne količine vitamina B12, što je vrlo bitno za vegane. Sok ječmene trave ima anti-virusna svojstva i neutralizira djelovanje toksičnih metala poput žive u krvi.
Mnoštvo hranjivih sastojaka, vitamina i minerala, koji se nalaze samo u jednoj čašici soka od ječmene trave čini ovaj napitak jednim od najboljih prirodnih vitaminskih suplemenata. Tako jeftin i dostupan svima.

Rabenhorst napitak od ječmene trave s jabučnim sokom,pireom od manga,ekstraktom rooibus čaja i agavinim sladilom za najbolji početak dana!!
 

Napitke od pšenične i ječmene trave najbolje je piti ujutro (125  ml) za idealan početak dana!!!
 
 
 
Potražite Vaše sokove od pšenične i ječmene trave u najbližoj ljekarni!! 750 ML - 39,00 kn
 
 

 
NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 

 
Izvor:
http://alternativa-za-vas.com/

 


Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Imate problema sa urinarnom infekcijom? Rabenhorst sok od brusnice je prirodno rješenje za Vas!! ...
Detaljnije
Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Dovoljnim količinama vitamina C u ovo doba godine ćete se zaštititi od prehlada i gripe, ali ćete i ukupno blagotvorno djelovati na vlastiti organizam i zd ...
Detaljnije
Novi okusi Rabenhorst smoothija u ponudi

Novi okusi Rabenhorst smoothija u ponudi

Potpuno prirodni Rabenhorst smoothies dolaze u četiri nova okusa!
...
Detaljnije