Rabenhorst koktel od zelenog čaja, limuna, pšenične trave i alge spirulina

Rabenhorst koktel od zelenog čaja, limuna, pšenične trave i alge spirulina


Danas, kada se svakodnevno suočavamo sa stresom, zagađenim okolišom, štetnim zračenjima i nezdravom hranom, detoksikacijsko djelovanje pšenične trave je aktualnije nego ikad.

Ako se osjećate umorno, teško i dekoncentrirano, čišćenje organizma pšeničnom travom vam može pomoći ponovno vratiti energiju i poboljšati zdravlje.
 
  • Pšenična trava je odlična za alkalizaciju organizma i izgradnju stanica krvi
Zašto? Zelena pšenica iznimno je bogata klorofilom, koji je po kemijskoj strukturi veoma sličan hemoglobinu. Klorofil omogućava snabdjevanje naših stanica sa kisikom čime onemogućava opstanak destruktivnih bakterija u našem ogranizmu. Destruktivne bakterije ne mogu opstati u prisutsvu kisika.

  • Ako se osjećate umorno, teško i dekoncentrirano, čišćenje organizma pšeničnom travom vam može pomoći ponovno vratiti energiju i poboljšati zdravlje
Zašto? Ovaj sok je bogat vitaminima, nutrijentima i antioksidansima, a koje tijelo treba za detoksikaciju organizma. Prehrana koja u sebi ne sadrži dovoljno vitamina, minerala i nutrijenata sprečava naš organizam da sam provodi detoksikaciju. 

  • Normalizira rad štitnjače, stimulira metabolizam, poboljšava probavu i potiče mršavljenje
Zašto? U sebi sadrži vitamine C, B6, B12, te minerale poput željeza, magnezija, kalija, selenija koji su potrebni za normalno funkcioniranje organizma. Nedostatak ovih vitamina i minerala u organizmu očituje se pojavom umora, iscprljenosti i manjka energije. 

Tu su i vitamini A, B, B17, C, E, F i K, te minerali kalij, željezo, magnezij i kalcij.

Spirulina je mikro-alga, izrazito bogata vitaminima i mineralima.

  • Zelena superhrana
Od kada smo bili mali učili su nas da je sve zeleno zdravo! Da li to znači i da je zelena superhrana još zdravija?

Zelene namirnice su iznimno bogate klorofilom – pigmentom, koji daje biljkama njihovu zelenu boju. Molekularna struktura klorofila je vrlo slična strukturi ljudske krvi. Istraživanja su potvrdila, da klorofil povećava proizvodnju crvenih krvnih stanica i opskrbu krvi kisikom. Osim toga klorofil prodire u tkiva, pročišćava ih i obnavlja, neutralizira toksine, pomaže u čiščenju jetre,smanjuje šećer u krvi.  

 
Ovaj sok je dobar za: 
1.Čiščenje organizma
2.Poboljšanje krvne slike
3.Ubrzavanje metabolizma
4.Poboljšanje probave
5.Detoksikacija/mršavljenje
6.Rad štitnjače


Napitak od pšenične trave najbolje je piti ujutro (125  ml) za idealan početak dana!!!
 
 
Potražite Vaš Rabenhorst koktel od zelenog čaja, limuna, pšenične trave i alge spirulina u najbližoj ljekarni!! 750 ML - 39,90 kn
 
 

 

 
NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 

 


 


MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o


Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga ...
Detaljnije
Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Prvi/a ćeš dobivati nove i postojeće proizvode na recenziju, kao i proizvode po dogovoru za darivanje na blogu, web stranici ili youtube kanalu. ...
Detaljnije
DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije