Prirodno rješenje u borbi protiv alergija

Prirodno rješenje u borbi protiv alergijaNa kraju zime s prvim danima proljeća u ambulantama obiteljske medicine smanjuje se broj oboljelih od gripe i virusnih infekcija dišnih putova, a počinju se javljati oboljeli sa simptomima proljetne alergije.
Zbog visoke koncentracije peludnih zrnaca u zraku uslijed cvjetanja biljaka najizraženija je peludna hunjavica ili sezonski alergijski rinitis. Peludna hunjavica je sezonska alergijska bolest gornjih dišnih puteva i najčešći je oblik alergijske reakcije. Procjenjuje se da svaki deseti čovjek ima peludnu hunjavicu.
 

Najčešći simptomi alergijskog rinitisa su: kihanje, začepljen nos i curenje vodenog sekreta iz nosa, svrbež i crvenilo nosa i očiju, osjećaj peckanja i suzenje očiju, te podražajni kašalj i grebanje u grlu. 
 
 

 
Zašto je KOKTEL OD PŠENIČNE TRAVE SA MIKROALGOM SPIRULINA, EKSTRAKTOM ZELENOG ČAJA I LIMUNA dobar u borbi protiv alergija?


Ukoliko imate problema sa alergijom naša preporuka je isprobati napitke koji sadrže spirulinu, plavozelenu algu. To je snažna protuupalna tvar koja može pomoći smiriti pretjeranu reaktivnost imunološkog sustava na "okidače” kao što je pelud.

Spirulina je poznata kao vrsta plavozelene alge bogata proteinima, vitaminima, mineralima te antioksidansima koji mogu pomoći u zaštiti stanica kod oštećenja. Isto tako sadrži hranjive tvari uključujući i B kompleks vitamine, beta karoten, vitamin E, mangan, cink, bakar, željezo i gama linolenske kiseline. 
 
Ako se osjećate umorno, teško i dekoncentrirano, čišćenje organizma pšeničnom travom vam može pomoći ponovno vratiti energiju i poboljšati zdravlje. Ujedno, konzumiranjem ovog soka normalizira se rad štitnjače, stimulira metabolizam, poboljšava probavu i potiče mršavljenje.
 
 
 
Potražite ga u najbližoj ljekarni. 39,90 kn - 750 ml

 
 
 
 
 
 

 
NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 

 


Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Imate problema sa urinarnom infekcijom? Rabenhorst sok od brusnice je prirodno rješenje za Vas!! ...
Detaljnije
Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Dovoljnim količinama vitamina C u ovo doba godine ćete se zaštititi od prehlada i gripe, ali ćete i ukupno blagotvorno djelovati na vlastiti organizam i zd ...
Detaljnije
Novi okusi Rabenhorst smoothija u ponudi

Novi okusi Rabenhorst smoothija u ponudi

Potpuno prirodni Rabenhorst smoothies dolaze u četiri nova okusa!
...
Detaljnije