Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!


Došao nam je prosinac i prema temperaturama koje su zavladale, možemo biti sigurni da je počela zima. Osim niskih temperatura i snijega, u ovo doba godine prijete nam i prehlade i gripe. Da biste se zaštitili od pada imuniteta i bilo kakve bolesti važno je da redovito uznosite dovoljne doze vitamina.
Među njima jedan od najvažnijih je vitamin C.
 
Rabenhorst Zimski paket je idealno rješenje za Vas ukoliko se želite zaštititi i spriječiti gripu i prehladu na prirodan način
 
U ovom paketu možete pronaći dva Rabenhorst soka, koja su u kombinaciji idelani za preventivu i pomoć liječenju gripe i prehlade. 
 
 
Vitamin C ili askorbinska kiselina je vitamin topljiv u vodi, a prisutan je u svježem voću i povrću. S obzirom da ga organizam ne može sam sintetizirati, potrebno ga je unositi hranom ili dodacima prehrani.


Vitamin C na glasu je kao sredstvo koje sprečava prehladu i gripu, a ako su te bolesti uzele već maha, ublažava popratne pojave.

Nedovoljno unošenje vitamina C u organizam izaziva sklonost krvarenju, sklonost infekcijama, sporo cijeljenje rana, slab razvoj kostiju i zubi, razdražljivost, slabost, slabokrvnost i skorbut. Ljudsko tijelo ga ne može sintetizirati nego ga sami moramo unesti u organizam. 
 

Dovoljnim količinama vitamina C u ovo doba godine ćete se zaštititi od prehlada i gripe, ali ćete i ukupno blagotvorno djelovati na vlastiti organizam i zdravlje.

U Rabenhorst zimskom paketu se nalazi i Rabenhorst sok od aronije  koji blažava migrene i glavobolje, učinkovito snižava krvni tlak, te blagotvorno djeluje na crijevnu sluznicu i želudac. Osim toga, aronija je poznata i po tome što podiže cjelokupni imunitet organizma, smanjuje upale, spriječava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija urinarnog trakta, a omogućava i bolji rad žući i jetre.
 
 
Prenosimo Vam iskustvo blogerice koja je isprobala Rabenhorst zimski paket, a cijelu recenziju možete pročitati OVDJE

"Nakon dvanaestodnevnog konzumiranja soka od aronije i acerole mogu reći da sam izbjegla virozu koja je vladala svuda oko mene, na radnom mjestu i u kući, da se osjećam poletnije, puna energije, a kronični umor koji sam osjećala do tada je nestao. Vjerojatno sam i sama imala manjak željeza u krvi, a da to nisam ni znala. Na svom primjeru mogu potvrditi da mješavina aronije i acerole podiže imunitet i sprječava pojavu virusnih i bakterijskih infekcija. Također podiže razinu željeza u krvi što u konačnici rezultira nestankom kroničnog umora koji se veže uz nedostatak željeza u krvi

Preporučila bih svakome ove prirodne sokove koji pružaju blagodat za naše zdravlje. Svakako ću posegnuti ponovno za ovim visokovrijednim proizvodima iz Rabenhorsta čim osjetim malaksalost i umor, te kako bih pomogla svom organizmu."
 

 

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o


Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga ...
Detaljnije
Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Prvi/a ćeš dobivati nove i postojeće proizvode na recenziju, kao i proizvode po dogovoru za darivanje na blogu, web stranici ili youtube kanalu. ...
Detaljnije
DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije