Detoksikacija organizma

Detoksikacija organizma


 
 
DETOKSIKACIJA ORGANIZMA - ZAŠTO JE BITNA?
 
 

DA LI JE MENI POTREBNA DETOKSIKACIJA ORGANIZMA?

Ako vam se stalno spava, umorni ste, imate manjak energije, usporeni ste,  vodite borbu s problematičnom kožom, bolovima i probavnim smetnjama? Nikako ne možete izgubiti suvišne kilograme?

Ako ste odgovorili potvrdno na neka od ovih pitanja, mislimo da je vrijeme je za čišćenje tijela!

Jeste li znali da čišćenje organizma može pomoći vratiti energiju i poboljšati zdravlje?

Samo trebate posvetiti malo vremena i truda da biste dobili odlične rezultate.
 

Naš organizam je opterećen ne samo probavljanjem teške i nezdrave hrane. On mora također eliminirati pesticide, onečišćenja i toksične tvari koje ulaze u tijelo iz našeg okruženja i hrane.

Dodajte još i stres, prebrzi ritam života i manjak vježbe. Sve ovo može preopteretiti i oslabiti organizam i spriječiti njegov pravilan rad.

Nepravilan rad organizma može uzrokovati manje tegobe, kao što su umor i pospanost, a kasnije i veće probleme kao što su depresija, prerano starenje i različite bolesti.

Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svjedoče o tome da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivni stav.


Drugi simptomi viška toksina u organizmu:
 • glavobolja
 • alergija
 • problemi sa kožom
 • zadah i neugodan miris tijela
 • rast Candide
 • depresije
 • mlitavost, slabo pamćenje
 • nadutost trbuha i plinovi
 • loša probava
 • debljanje ili prekomjerno mršavljenje
 • zatvor
 • prerano starenje
 
 
 
KAKO NAPRAVITI ČIŠĆENJE?


Ne, vi ne morate raditi sok kao sa slike. Mi smo to napravili za vas. Naši sokovi od pšenične trave sa mikroalgom spirulina, ekstraktom zelenog čaja i limuna i koktel od ječmene trave sa kašom manga i ekstraktom rooibos čaja su odlični za detoksikaciju organizma, antialergijske su i protuupalne, pomažu regeneraciji stanica, potiču probavu, stimuliraju moždane i živčane stanice, umanjuju probleme s kožom i ekcemima, te povećavaju razinu energije.

Najviše stručnjaka preporučuje provođenje detoksikacijske dijete jednom do dva puta godišnje za poboljšanje zdravlja i prevenciju bolesti. Nikako više od tri puta godišnje.
 
 
Potražite svoje sokove za detoksikaciju organizma u najbližoj ljekarni!!! 750 ml - 39,00 kn
 


NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o


Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga ...
Detaljnije
Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Prvi/a ćeš dobivati nove i postojeće proizvode na recenziju, kao i proizvode po dogovoru za darivanje na blogu, web stranici ili youtube kanalu. ...
Detaljnije
DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije