Acerola C-1000 - bogat izvor prirodnog vitamina C

Acerola C-1000 - bogat izvor prirodnog vitamina C


Acerola je karakteristična biljka Južne i Centralne Amerike, Teksasa i Floride. Uspijeva u toplijoj klimi, predstavlja grmastu ili manju drvenastu biljku koja cvijeta kao bijelo-ružičasti petolisni cvijet, a zreli plodovi izgledaju kao trešnja, svijetlo crveni plod veličine 1-2 cm.
 
U tradicionalnoj medicini acerola se stoljećima upotrebljavala za tretman anemije, prehlade i gripe, kod dizenterije i tresavice, za bolji rad srca, kod visoke razine kolesterola, kod narušene funkcije jetre, kod reumatizma, tuberkuloze, kod zacjeljivanja rana,  proljeva i urinarnih infekcija.

Američki indijanci su acerolu koristili kao tonik za revitalizaciju i jačanje snaga organizma prije no što bi išli u borbu.
 

Acerola C-1000 sadrži 100 mg Vitamin C na 10 ml. Doziranje je jednostavno pomoću
 priložene mjerne čaše. Uzeti 10 ml uz svaki obrok.
 

Acerola predstavlja snažan antioksidant jer zahvaljujući svojim oksidacijskim svojstvima neutralizira takozvane slobodne radikale koji se stvaraju u našem organizmu, a jako su štetni jer uništavaju skoro sva tkiva (stanice) i narušavaju njihovu funkciju.

Acerola je voće koje sadrži čak 30 puta više vitamina C od limuna.
 

Vitamin C pomaže apsorpciju željeza, jača imunološki sustav, te je neophodan za jačanje imuniteta, posebno u zimskom periodu, kada smo podložni prehladi i gripu. Osobito je koristan kod osjetljive populacije kao što su djeca, trudnice i starije osobe.
 
Sastojci: kaša i prah ploda acerole (Malphigia glabra)


Potražite vašu Acerolu C-1000  u najbližoj ljekarni. 450 ml MPC  – 79,90 kn
 
 

NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 
 
Izvori: http://www.glas-slavonije.hr/216042/16/Acerola-je-najbogatija-vitaminom-CMARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o

MARINA JAVORČIĆ AMBASADORICA HEKA NATURA d.o.o


Zanima Vas koje Rabenhorst sokove ili dodatke prehrani možete koristiti kada trenirate, prije ili nakon treninga, kod mršavljenja? Na ta i mnoga druga ...
Detaljnije
Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Postani ambasadorica Heka Natura d.o.o za Rabenhorst proizvode

Prvi/a ćeš dobivati nove i postojeće proizvode na recenziju, kao i proizvode po dogovoru za darivanje na blogu, web stranici ili youtube kanalu. ...
Detaljnije
DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije