Acerola C-1000 - bogat izvor prirodnog vitamina C

Acerola C-1000 - bogat izvor prirodnog vitamina C


Acerola je karakteristična biljka Južne i Centralne Amerike, Teksasa i Floride. Uspijeva u toplijoj klimi, predstavlja grmastu ili manju drvenastu biljku koja cvijeta kao bijelo-ružičasti petolisni cvijet, a zreli plodovi izgledaju kao trešnja, svijetlo crveni plod veličine 1-2 cm.
 
U tradicionalnoj medicini acerola se stoljećima upotrebljavala za tretman anemije, prehlade i gripe, kod dizenterije i tresavice, za bolji rad srca, kod visoke razine kolesterola, kod narušene funkcije jetre, kod reumatizma, tuberkuloze, kod zacjeljivanja rana,  proljeva i urinarnih infekcija.

Američki indijanci su acerolu koristili kao tonik za revitalizaciju i jačanje snaga organizma prije no što bi išli u borbu.
 

Acerola C-1000 sadrži 100 mg Vitamin C na 10 ml. Doziranje je jednostavno pomoću
 priložene mjerne čaše. Uzeti 10 ml uz svaki obrok.
 

Acerola predstavlja snažan antioksidant jer zahvaljujući svojim oksidacijskim svojstvima neutralizira takozvane slobodne radikale koji se stvaraju u našem organizmu, a jako su štetni jer uništavaju skoro sva tkiva (stanice) i narušavaju njihovu funkciju.

Acerola je voće koje sadrži čak 30 puta više vitamina C od limuna.
 

Vitamin C pomaže apsorpciju željeza, jača imunološki sustav, te je neophodan za jačanje imuniteta, posebno u zimskom periodu, kada smo podložni prehladi i gripu. Osobito je koristan kod osjetljive populacije kao što su djeca, trudnice i starije osobe.
 
Sastojci: kaša i prah ploda acerole (Malphigia glabra)


Potražite vašu Acerolu C-1000  u najbližoj ljekarni. 450 ml MPC  – 79,90 kn
 
 

NAPOMENA:

Čuvati izvan dohvata djece!

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i na sadrže medicinske informacije. Sve stručne upite savjetujemo proslijediti svom liječniku prije konzumacije.
 
 
Izvori: http://www.glas-slavonije.hr/216042/16/Acerola-je-najbogatija-vitaminom-CDA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

DA LI PROBATI RABENHORST 5-DNEVNU DIJETU??

Htjeli biste isprobati Rabenhorst program mršavljenja i čišćenja organizma ali niste sigurni da li djeluje? ...
Detaljnije
Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Prirodni lijek za urinarnu infekciju: Rabenhorst sok od brusnice

Imate problema sa urinarnom infekcijom? Rabenhorst sok od brusnice je prirodno rješenje za Vas!! ...
Detaljnije
Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Ojačajte imunitet i spriječite gripu i prehladu!

Dovoljnim količinama vitamina C u ovo doba godine ćete se zaštititi od prehlada i gripe, ali ćete i ukupno blagotvorno djelovati na vlastiti organizam i zd ...
Detaljnije